søndag 15. januar 2012

Fem dager med samene i Nord Norge


Som en ekte kulturell opplevelsestilbyder presenterer Sami Culture fem dagers opplevelse for mennesker som ønsker å oppleve, lære og mestre den samiske kulturen, tradisjonene og livsstilen.

The Family Travel Files skrev om dette produktet etter en pressemelding fra Sami Culture og fant dette produktet som svært interessant. Grunnen er trolig fordi det er en ekte kulturelt produkt fra arktisk strøk som tillater besøkende å virkelig puste ut, slappe av og fylle deres liv med fantastisk kunnskap. Besøkende vil ikke stå ved sidelinjen mer, nå skal de forsøke å leve som samene i Norge.

Sami Culture leverer fantastisk bredde av kompetanse aktiviteter hvor målsetningen er å lære hvordan samene lever, arbeider, spiser og tenker. Nærkontaktene med naturen og samenes avslappende personlighet blir en del av besøkende, og på denne måten kan forretningsfolk og familier virkelig slappe av under deres opphold i Arktiske strøk.

Våre besøkende vil reise hjem med mye kunnskap fra den eldste kulturen i Europa, sier daglig leder Trine Lise Siri. Kunnskap har alltid vært en av de viktigste tingene blant samer, all kompetanse er blitt videreført fra far til sønn og mor til datter. Det er viktig for å overleve i disse strøk, faktisk er det livsnødvendig.

Samisk kultur er ofte blitt oppfattet som reinsdyr, lavvu og vakre klær. Men Sami Culture vil vise deg sider av kulturen som vil ta pusten av deg. Denne 5 dagers pakken passer godt for familier med barn, sier Trine Lise, fordi barna vil ha egen guide og eget program. Aktivitetene er tilpasset barnas alder og forkunnskap og lært slik samene lærer sine barn.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar