onsdag 18. januar 2012

Reinsdyrkjøring i villmarken

Ved inngangen til Reisa nasjonalpark, øverst i Reisadalen, tilbyr Sami Travel Guides villmarkstur med reinsdyr som kosetur for deg som har behov for å slappe av mens du blir veiledet av profesjonell guide. 


Reisadalen i Troms er med sin mektige natur en opplevelse i seg selv, den er både avslappende og ekstrem samtidig. Stillheten langt borte fra by og folk gir rom for å tenke, slappe av og glede seg av de små ting naturen har å tilby. Dalen er med sine dype skoger omringet av høye fjell har en nesten trolsk natur. 


Kjøring med reinsdyr er stille og avslappende, reinsdyrene er lært å bevege seg i behagelig fart mens du nyter dagen liggende på en behagelig slede. Du har reinskinn under deg og sauskinn over deg, så du holder deg varm og det er nå du kan drømme deg bort. 


En slik avslappende og givende tur gir fantastisk opplading hvis du er sliten og lei en kjedelig hverdag, Sami Travel Guides tilpasser selvfølgelig turen for deg, slik at du skal få den opplevelsen som du ønsker. 


Hvis du er en av de som trenger ny energi og giv, så er Sami Travel Guides veien å gå og reinsdyrkjøring er en fantastisk måte å samle seg på. 


Kilde: Reindeer sledding, Sami Travel Guides

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar